македонски

Службата за советување и контакт за жени Гелзенкирхен помага на жени, кои се малтретирани телесно и/или психички и помага кај превземање на потребните понатамошни чекори.

Доколку сакате, можете со нас да договорите термин за советодавен разговор. Нас можете да не добиете на телефонски број: 0209/ 20 77 13